Wekelijks worden er nieuwe recepten geplaatst op Koken Met Stijl. De recepten kunnen van bekende chefs afkomstig zijn zoals Jamie Oliver. Maar er worden ook recepten geplaatst voor feestdagen zoals kerst, pasen, sinterklaas,valentijnsdag. Alle recepten worden onder verdeeld in de categorieën voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, cocktails & drankjes, sauzen, marinades & dressings,barbecue en salades. Elk recept kan aangepast worden.

Ingrediënten:
• 700g botloze varkenslende
• 1 eetlepel (15ml) olijfolie
• 3 middelgrote aardappelen, geschild en gesneden in 2,5cm blokjes
• 1 teentje knoflook, lichtjes geperst en ontschilt
• 1 theelepel (5ml) tijm
• 1 theelepel (5ml) geperste rozemarijn
• 1/2 theelepel (2.5ml) basilicum
• 1/2 theelepel (2.5ml) marjoram
• 1/2 kop (125ml) kippenbouillon of water
• Zout en peper

Bereiding:
Besprenkel het varkensvlees met zout en peper en sla met de hiel van je hand zodat het er goed intrekt. Verwarm de olie in de snelkoker en bak de aardappelen bruin op een hoge temperatuur totdat ze goudbruin zijn. Verwijder en bewaar. Plaats het varkensvlees in de snelkookpan (voeg een beetje meer olie toe indien nodig) en bak het goed bruin aan alle kanten. Voeg de geperste knoflook toe en kook voor een minuut, besprenkel alle kruiden over het varkensvlees. Giet de bouillon rond het vlees.

Doe de deksel op zijn plaats en breng tot druk, verlaag dan de warmte en kook voor de gesuggereerde tijd. Laat de druk snel zakken met de snelle methode of automatische methode en verwijder de deksel. Voeg de aardappelen toe, die de deksel op zijn plaats en breng het weer op druk. Ga door met op druk koken voor nog 5 minuten.